Inställningar

Välj intresseområden

              

Vi som driver GetBig gör det helt idéellt, eftersom vi inte sitter i knät på någon, kan vi skriva om det vi vill och vara opartiska. Det gör att du kan bilda dig en egen uppfattning av vad som är rätt och fel för dig och undvika att göra det andra vill att du gör, äter eller dricker.

Medarbetare

Stefan Lindberg

Chefredaktör, founder

Lyfter skrot, löptränar och cyklar regelbundet. En envis rackare som till vardags arbetar på en reklambyrå i Spanien när han inte utvecklar GetBig eller hänger på hans favoritgym med utsikt över medelhavet. (Den jäveln!)

Christian Andersson

Styrka

PT som bor i Los Angeles och till vardags tränar på de bästa gymmen i världen. Hans egna träning är en mix av styrketräning och kroppsbyggning, en livsstil som ger energi att uppnå andra mål i livet. Fördjupar för tillfället kunskaperna i träningslära.

Henrik Berg

Kondition

Skåning som bor i Jämtland. Fostrad sedan barnsben att träna och tror på långsiktighet och helhetstänk. Är beroende av träningsplanering och försöker uppnå en bra balans mellan styrka och uthållighet. Cykelpendlar året runt till sitt arbete som teknikinformatör.

Nicke Pettersson

Inspiratör

En seglande friluftsmänniska i den gyllene medelåldern. Är på gymmet och skrotar eller skapar balans med Hatha yoga. Brinner för att hjälpa andra och inspirera till träning. ”Hellre träna lite än att inte träna alls” På instagram och i verkliga livet kallas han ”Nicke.P”

Jonni Durlind

Tävling

Jobbar bland annat som SKKF domare när han inte är på gymmet. 1992 vann han SM i bodybuilding. Säger ofta: ”Om det inte finns en väg – gör en! Med en jävla vilja kommer du långt”. Jonni går även under namnet ”Puma”.

Frilansmedarbetare

Christina Lundgren

Resa

Erika Sellgren

Strongman/hälsa

Felicia Stjernestam

Gadgets

Ida Berggren

Gruppträning

Lars Berzell

Löpning/orientering

Linus Gustafsson

Boxning

Niklas Landen

Motivation

Rebecka Ellis

Kost

Ambassadörer

Björn Aldenfalk

@beargoesfit

Carolina Carlsson

@nina.c_fitness

Cecilia Lind

@shape2_feelgood

Cecilia Nilsson

@cillan86

Cinzia Lundgren

@cftgt

Erika Sellgren

@muminmy

Jenna Alppiranta

@jenna__88

Jenny Nilsson

@jenkiz79

Louise Lundgren

@louiselundgren93

Nicklas Pettersson

@nickep

Sanjin Zekic

@i.am.sanjo

Stefan Östby

@mr.da_prato

Så här blir du en av oss på riktigt!

1. Medlem

Oavsett vad du vill, börjar allt med ett medlemskap. Det innebär att du kan delta i våra tävlingar, får ta del av information före alla andra. Vill du sedan bli ambassadör för oss är detta också vägen att gå då du endast kan bli ambassadör genom att börja som medlem. Vi avskyr själva spam så vi kommer inte börja bomba dig bara för att vi vet var du bor eller känner till din mejladress. Vi delar heller aldrig uppgifterna med tredje part. Registrerar dig gör du enkelt på valfri artikelsida här på GetBig.

2. Ambassadör

Som ambassadör är din drivkraft att hjälpa och inspirera människor omkring dig att leva ett hälsosamt liv. Att vara ambassadör hos oss handlar om så mycket mer än att visa upp en burk energidryck på Instagram. Tror du att du kan vara den vi söker, gör du din ansökan efter att ha blivit medlem. Att sälja in sina egna tjänster är inte förenligt med vårt ambassadörsprogam, du kan heller inte förvänta dig att få en massa gratisprylar, även fast det ibland förekommer. Som ambassadör får du snart en personlig GetBig-sida.

3. Medarbetare

Kan du bidra med innehåll till getbig.se är vi intresserade av att komma i kontakt med dig. Villkoret är att du kan lägga några timmar eller mer i månaden och dela med dig av dina kunskaper helt idéellt. Vi ser gärna att du kan skiva och har ett stort intresse att hjälpa andra genom att leverera artiklar i ett aktuellt ämne så vi tillsammans kan hjälpa våra många läsare att bilda sig en egen uppfattning om träning. Har du en baktanke med hjälpen, är du inte den vi söker. För mer information kontakta oss här!

Våra kärnvärden

Oavsett om vi är medarbetare, skribent eller ambassadör följer vi alla några kärnvärden som vi tycker är extra viktiga, vill du bli en av oss bör dom vara viktiga också för dig.

Bättre folkhälsa

Vi vill minska på stillasittandet och göra att du hittar fungerande träningsformer i din vardag så du kan få ett längre, friskare och roligare liv.

Träning utan doping

Vi säger nej till doping, muskler tar tid att bygga. En hälsosam livsstil handlar om att förlänga livet inte ta snabba genvägar som förkortar eller i värsta fall tar liv.

Gratis träningstips

Vi bjuder på träningstipsen så du kan undvika misstag och finna din egen väg, som fungerar för dig, oavsett vad andra säger är rätt och fel.

Finna sin egen väg

Genom att visa dig fler alternativ, blir det lättare för dig att hitta din egen väg och ta ställning till vad som är din sanning.

Mat istället för tillskott

Vi vill inte lära dig ännu en diet, vi vill lära dig äta så du kan förändra ditt liv långsiktigt. Inte bara för en kort period. För oss handlar Clean Eating om att äta rätt, inte om att inte äta alls.

Fria och obundna

Eftersom vi inte sitter i knät på någon kan vara objektiva. Vi bestämmer själva och säger vad vi vill, vi låter inte någon bestämma vad vi ska tycka. Konstigt nog gör det oss unika.