Inställningar

Välj intresseområden

              

Eftersom GetBig handlar om dig och hur du ska bli starkare, snabbare och friskare men inte minst växa som människa har vi dedikerat vårt instagramkonto för dig så du kan få en stund i rampljuset genom våra Shoutouts. Laddar du upp din bästa träningsbild och fyller i uppgifterna nedan kanske det är dig vi publicerar nästa gång! Störst chans till publicering har du om din bild är riktigt bra både kvalitets- och innehållsmässigt.

Skicka in din Shoutout! Beta!

Muskelbyggning
Styrka
Ben
Rumpa
Mage
Bröst
Armar
Axlar
Kondition
Löpning
Cykling
Härmed intygar jag att bilden jag laddar upp är min och ger mitt samtycke till att GetBig får publicera bilden på Instagram.

Läs det finstilta!
Vi granskar alla shoutoutsförfrågningar manuellt innan vi postar på Instagram. Vi postar inte inlägg som innehåller reklam, politiska budskap eller bilder som kan verka kraftigt stötande eller strider mot gällande lagar. Vänligen notera att vi bestämmer vilka shoutouts vi gör. Störst chans har du att få en shoutout om du följer oss på Instagram och skickar intressanta bilder i bästa kvalitet, posta gärna bilder löpande. Vi motiverar aldrig varför vi väljer att inte göra en shoutout, prova bara igen om du inte fick med den första gången. Shoutouts gäller bara privatpersoner EJ företag.

Lästips

Så får du bättre muskelpump

Muskelpump. Du vet den där aggressivt pulserande och belönande känslan som uppstår i muskulaturen en bit in i träningspasset. Många tycker att veckans höjdpunkt är när armarna är alldeles uppsvällda av inpumpat blod eller när det dunkar i hela ryggmuskulaturen. Av många betraktas muskelpumpen som ett bevis på att man har tränat riktigt hårt och intensivt.

Allt fler tävlingar

Att tävla i bodybuilding och fitness har blivit extremt populärt vilket i sin tur leder till allt fler tävlingar i Sverige. Här listar vi några av dem.

Lär dig äta hälsosamt, allsidigt och gott

Aldrig förr har folk varit så medvetna och intresserade för hälsosam kost som nu. Efterfrågan på vad man ska äta är idag enorm. Trots detta är det många som har svårt att hitta inspiration och hälsosamma alternativ. Här går vi igenom grunderna.

Klicka här för fler artiklar från GetBig.se

Sponsorer

Så här blir du en av oss på riktigt!

1. Medlem

Oavsett vad du vill, börjar allt med ett medlemskap. Det innebär att du kan delta i våra tävlingar, får ta del av information före alla andra. Vill du sedan bli ambassadör för oss är detta också vägen att gå då du endast kan bli ambassadör genom att börja som medlem. Vi avskyr själva spam så vi kommer inte börja bomba dig bara för att vi vet var du bor eller känner till din mejladress. Vi delar heller aldrig uppgifterna med tredje part. Registrerar dig gör du enkelt på valfri artikelsida här på GetBig.

2. Ambassadör

Som ambassadör är din drivkraft att hjälpa och inspirera människor omkring dig att leva ett hälsosamt liv. Att vara ambassadör hos oss handlar om så mycket mer än att visa upp en burk energidryck på Instagram. Tror du att du kan vara den vi söker, gör du din ansökan efter att ha blivit medlem. Att sälja in sina egna tjänster är inte förenligt med vårt ambassadörsprogam, du kan heller inte förvänta dig att få en massa gratisprylar, även fast det ibland förekommer. Som ambassadör får du snart en personlig GetBig-sida.

3. Medarbetare

Kan du bidra med innehåll till getbig.se är vi intresserade av att komma i kontakt med dig. Villkoret är att du kan lägga några timmar eller mer i månaden och dela med dig av dina kunskaper helt idéellt. Vi ser gärna att du kan skiva och har ett stort intresse att hjälpa andra genom att leverera artiklar i ett aktuellt ämne så vi tillsammans kan hjälpa våra många läsare att bilda sig en egen uppfattning om träning. Har du en baktanke med hjälpen, är du inte den vi söker. För mer information kontakta oss här!

Våra kärnvärden

Oavsett om vi är medarbetare, skribent eller ambassadör följer vi alla några kärnvärden som vi tycker är extra viktiga, vill du bli en av oss bör dom vara viktiga också för dig.

Bättre folkhälsa

Vi vill minska på stillasittandet och göra att du hittar fungerande träningsformer i din vardag så du kan få ett längre, friskare och roligare liv.

Träning utan doping

Vi säger nej till doping, muskler tar tid att bygga. En hälsosam livsstil handlar om att förlänga livet inte ta snabba genvägar som förkortar eller i värsta fall tar liv.

Gratis träningstips

Vi bjuder på träningstipsen så du kan undvika misstag och finna din egen väg, som fungerar för dig, oavsett vad andra säger är rätt och fel.

Finna sin egen väg

Genom att visa dig fler alternativ, blir det lättare för dig att hitta din egen väg och ta ställning till vad som är din sanning.

Mat istället för tillskott

Vi vill inte lära dig ännu en diet, vi vill lära dig äta så du kan förändra ditt liv långsiktigt. Inte bara för en kort period. För oss handlar Clean Eating om att äta rätt, inte om att inte äta alls.

Fria och obundna

Eftersom vi inte sitter i knät på någon kan vara objektiva. Vi bestämmer själva och säger vad vi vill, vi låter inte någon bestämma vad vi ska tycka. Konstigt nog gör det oss unika.