Det här är GetBig!

Välkommen till nästa generation av GetBig där vi fokuserar på dig som vill växa inom din sport. Förutom att ge dig träningstips kan du numera se och läsa om andra, som precis som du jobbar hårt varje dag för att nå sina mål. Snart kanske det blir din tur? Oavsett har vi på GetBig några kärnvärden som vi tycker är extra viktiga, vill du vara en av oss bör dom vara viktiga också för dig. Det vi kan hjälpa dig med, kan du också göra för någon annan.

Bättre folkhälsa

Vi vill minska på stillasittandet och göra att du hittar fungerande träningsformer i din vardag så du kan få ett längre, friskare och roligare liv.

Träning utan doping

Vi säger nej till doping, muskler tar tid att bygga. En hälsosam livsstil handlar om att förlänga livet inte ta snabba genvägar som förkortar eller i värsta fall tar liv.

Gratis träningstips

Vi bjuder på träningstipsen så du kan undvika misstag och finna din egen väg, som fungerar för dig, oavsett vad andra säger är rätt och fel.

Hitta din egen väg

Genom att visa dig fler alternativ, blir det lättare för dig att hitta din egen väg och ta ställning till vad som är din sanning.

Mat istället för tillskott

Vi vill inte lära dig ännu en diet, vi vill lära dig äta så du kan förändra ditt liv långsiktigt. Inte bara för en kort period. För oss handlar Clean Eating om att äta rätt, inte om att inte äta alls.

Fria och obundna

Eftersom vi inte sitter i knät på någon kan vara objektiva. Vi bestämmer själva och säger vad vi vill, vi låter inte någon bestämma vad vi ska tycka. Konstigt nog gör det oss unika.