Allt fler tävlingar

Foto: Vladimir Wrangel

Att tävla i bodybuilding och fitness har blivit extremt populärt vilket i sin tur leder till allt fler tävlingar i Sverige, här listar vi några av dom.

Under våren har vi Battle of Scandinavia, Sweden Bodybuilding & Fitness Grand Prix, Tyngre Classic och nya Spring Challenge. Under sommaren finner vi nybörjartävlingar som Alströmerpokalen och Tammerpokalen. När hösten kommer finner vi SM och Tyngre Classic II och senare Decembercupen och Luciapokalen som avslutar tävlingsåret. Det talas även om att återinföra landsdelsmästerskapen i Norrland, Svealand och Götaland på tävlingsagendan. Sammantaget ger det dig som vill tävla många möjligheter.

–Håll dig och din kalender uppdaterad genom regelbundna besök på förbundets hemsida, där finner du även vilka regler som gäller, är Jonni "Puma" Durlinds hetaste tips!


Läs mer här: www.skkf.org

Taggar

Om skribenten

Stefan Lindberg
Stefan Lindberg

Lyfter skrot, löptränar och cyklar regelbundet. En envis rackare som till vardags arbetar på en reklambyrå i Spanien när han inte utvecklar GetBig eller hänger på hans favoritgym med utsikt över medelhavet. (Den jäveln!)

Förslag på ytterligare läsning